Оптика СОЛЕООПТИК - ШуменСОЛЕООПТИК ::: ЗА НАС

Оптики СОЛЕООПТИК се намират на територията на гр. Шумен. Специализирани сме в областта на очната оптика, оптическите услуги и контактологията. При нас работят опитни специалисти - очни оптици, офталмолози и контактолози, със съответното образование. На пазара сме от 1995 година. В процеса на работа фирмата е претърпявала прогресивни промени и развитие, за да се наложи на пазара като една от водещите.

В оптики СОЛЕООПТИК може да намерите оптични рамки и слънчеви очила на водещи фирми в бранша с гарантирано качество и сертификат за произход. Наред с тях, предлагаме висококачествени оптични корекционни лещи на водещи производители, наложили се на пазара с високото ниво на продуктите си. Техните лещи с гарантираното качество, едновременно с подобряването на зрителните условия, предават и естетичен вид на носещите ги. Имаме богато разнообраие от контактни лещи - меки, твърди и козметични, с разнообразна цветова гама, с възможности за създаване на зрителен комфорт за всеки. Предлагат се и всички видове консумативи за тях.

В оптики СОЛЕООПТИК с помощта на модерна техника можете да си направите тест на зрението. Качеството на изработката на Вашите очила гарантираме с високотехнологичен инструментариум, електронен диоптромер и с една от най-добрите системи за безшаблонна периферна обработка на лещите /Essilor Kappa/ към момента в  Европа, с която е оборудвана нашата работилница. Наред с безупречното качество, клиентите ни получават и безплатна поддръжка на очилата след направата им. За удобство на клиентите предлагаме възможност за заплащане с дебитни и кредитни карти.

Оптики СОЛЕООПТИК се намират в централната част на гр. Шумен - на пл. ”Кристал” до кафе ”Камина”, ул. ”Цар Петър” 1а. За улеснение на пътуващите граждани, втората ни оптика се намира в салона на автогара Шумен /срещу билетните каси/.

 

Слънчеви очила


Очила за компютър


Рамки за очила


Оптични стъкла


Контактни лещи


Copyright © 2007 СОЛЕООПТИК ::: Всички права запазени!     Уеб дизайн и уеб разработки от MCVB Studio